Šta obuhvata ponuda “sajt za 100€”?

“Sajt za 100€” podrazumeva izradu statičnih sajtova koji ne zahtevaju bilo kakvo održavanje ili ako postoje neke izmene one su svedene na minimum. Kompletan sajt je napisan u HTML/CSS/JS kodu.

U cenu ulazi  kompletna izrada veb sajta, web hosting i .RS domen, prijava na google search console, kreiranje email adrese povezane sa domenom i besplatno održavanje naredna 3 meseca.  

Prilikom kreiranja ponude mi vam na osnovu vaše delatnosti nudimo idejna rešenja za vaš veb sajt. Nakon vašeg odabira dizajna priprema se neophodan materijal za veb sajt i kreće se sa izradom. Naknadne izmene izabranog dizajna naplaćuju se po ceni održavanja statičnih sajtova.

Obnova hostinga nakon isteka prve godine iznosi 2000 din.

 

Prednost ovih sajtova?

Za razliku od sajtova koji iza sebe imaju neki sistem za održavanje poput recimo WordPress-a ovi sajtovi to nemaju.

Samim tim njima nije potrebno nikakvo ažuriranje, izuzetno su zaštićeni od strane hakerskih napada, nema bojazni da će neki od dodataka za sajt napraviti problem i kompletno strušiti sajt. Kako nemaju velike sisteme koje pokreću sajt odlikuje ih veoma brzo učitavanje što je ogromna prednost u odnosu na druge sajtove.

Ukoliko ipak želite veb sajt na kojem su potrebne češće izmene, da poseduje stranicu sa vestima ili da ima stranicu sa proizvodima, u tom slučaju pogledajte našu ponudu za izradu WordPress sajtova.

Kome je namenjeno?

Ovi sajtovi su namenjeni za svakoga ko želi jednostavan, lep, moderan i brz veb sajt. Idealan je za male biznise ili pojedince koji žele da imaju veb prezentaciju na internetu.

Odlični su za sezonske poslove jer ne zahtevaju puno troškova. Takođe, sjajna su opcija za one koji se dvoume da li uopšte da pokrenu veb sajt. Ovo im može biti neki početni korak pre daljeg razvoja poslovanja putem interneta.

Održavanje statičnih sajtova?

Ovakvi sajtovi gotovo da nikada ne zahtevaju održavanje otuda se i zovu statični.  Svaka izmena na ovakvim sajtovima zahteva poznavanje HTML-a i CSS-a. Eventualno neko novo dodavanje stranice zahteva malo više vremena u odnosu na sajtove koji iza sebe imaju neki CMS sistem (Ukoliko vas zanima na ovom linku mozete pročitati više o najpopularnijem CMS sistemu na svetu – WordPress-u).

Ukoliko ipak su potrebne neke sitne izmene u tom slučaju nas možete kontaktirati i mi ćemo to uraditi za vas.

Cena održavanja ovih sajtova je 1500 din/sat.

Odlučili ste se za sajt kod nas?

Rešili ste da poverite izradu sajta nama. U nastavku ćemo vam pisati šta vam je neophodno da pripremite kako bi vaš sajt bio realizovan u što kraćem roku.

Za početak izrade veb sajta potrebno je:

  • Logo ukoliko ga imate
  • Fotografije za sajt
  • Informacije o firmi/vama
    Linkovi ka društvenim mrežama
  • Tekstovi za sajt

Prijavite se za ovu akciju putem forme a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku za naredne korake.


    DaDelimičnoNe

    DaNe